Gameadviesopmaat.nl is opgericht door enkele game liefhebbers die zich bewust zijn van de gevaren van gamen.

Met het lanceren van de website willen wij niet gamers, ouders, overgrootouders, vrienden of andere mensen op de hoogte brengen van wat gamen precies is. Mensen die niet gamen, begrijpen vaak niet wat in de wereld van gamers om gaat en wat het gamen eigenlijk met hun doet. Wij verschaffen gemakkelijk een kijkje in deze game wereld en gaan net nog een stapje verder. De site is bedoeld voor iedereen die vragen heeft betreft het gamen en het veilig gamen.

Wat is gamen?

Gamen is een populaire bezigheid wat voor velen een leuke hobby is. In sommige gevallen groeit deze hobby uit tot een zekere obsessie. Dit is een van de risico's die verbonden zijn aan het gamen. Wij informeren jou als buitenstaander óf als gamer wat deze risico's zijn en hoe je verdere negatieve gevolgen kunt uitsluiten. Zo krijg jij de kans deze risico's te herkennen en in het ergste geval in te springen wanneer nodig is.

Alle informatie op één plek

Wij samen hebben de nodige ervaring als het gaat om het zelf gamen maar ook gamen van een kind of vriend. Op basis van eerdere onderzoeken en onze eigen ervaringen geven wij handig advies over hoe je met bepaalde game situaties om kunt gaan en welke games je bijvoorbeeld het best kunt kopen voor je kind.

Disclaimer: wij bieden geen ondersteuning in lastige situaties zoals een gameverslaving. Hiervoor kun je beter terecht bij de daar voor bestemde klinieken.

Let the games begin!

Gameadviesopmaat playseats